De beste versie van jezelf zijn…

Gisteren was het 1 juni en dat betekende voor mij het startsein van een nieuwe periode. Een periode van minimaal 6 maanden waarin ik deelneem aan het programma van Personal Body Plan van oprichter Tom Barten. Bedoeling is om verder af te vallen maar daarnaast ook mijn lichaam verder te (her)vormen. Afvallen is voor mij niet zo’n probleem gebleken de laatste tijd overigens aankomen ook niet 😉 Maar ik merkte vooral afgelopen jaar voor mijn operatie dat ik na het afvallen toch wel graag wat meer contouren in mijn lichaam wilde hebben. Dat hoop ik nu met dit programma te bereiken.

De basis van dit programma wordt gevormd door de elementen voeding, training, gedrag en herstel. Iedere dag wordt je op deze 4 pijlers begeleid door je online coach en ontvang je een op maat gemaakt programma waar je mee aan de slag gaat. Er wordt een trainingsschema gemaakt, je ontvangt informatie over voeding die voor jou trainingsdoeleinden het meest geschikt zijn en in de gedragslessen wordt vooral uitgelegd waarom bepaalde keuzes gemaakt worden. Alles is te volgen via internet maar ook via een speciaal daarvoor ontwikkelde app. Wat ik er tot nu toe van heb gezien en ondervonden is zeer positief. Ik sta nog maar aan het begin van deze reis maar zal uiteraard hier verslag blijven doen van deze voor mij uitdagende reis.

Mike

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.